Despre Noi

In anul 2002 mai multe foste jucatoare de volei inimoase – Doina, Ani, Carmen, Nico, Oana S, Ina, Miki, Iulia, Alex, Oana V. si Monica, s-au adunat si si-au propus sa creeze o echipa de volei la care sa adere si sa joace foste mari jucatoare de volei ale cluburilor din Romania si nu numai – Rapid Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Stiinta Bacau, Chindia Targoviste.

Numele tinerei echipe de volei care s-a nascut, formata din fostele glorii ale voleiului romanesc a fost “EX”.

In timp, multe din fostele jucatoare de volei au terminat  Facultatea de Sport si au devenit profesoare. Unele dintre ele au antrenat copii la volei in tara, in timp ce altele au plecat in strainatate pentru a profesa in acest domeniu, doarece tara lor natala nu le oferea suportul necesar pentru a promova voleiul la nivel national si international.

Cu trupa de volei “EX” am participat la mai multe competitii – “open” – atat in tara, cat si in afara.

Pasiunea pentru volei m-a facut sa deschid un club de volei care sa poarte denumirea “EX4volei “. In traducere libera denumirea clubului “Ex4volei” vine de la  “fosti jucatori de volei  care sustin acest sport: voleiul”.

Scopul acestui club de volei este de a invata cat mai multi copii sa joace acest sport minunat, iar profesorii sa fie cat mai multi fosti jucatori de volei care sa impartaseasca din experienta lor voleibalistica tinerelor sperante de maine.