Termeni si Conditii

Politica de confidentialitate

 

Politica Ex-4-VOLEI privind protecția si prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată si completată Asociatia Club Sportiv Ex-4Volei, cu sediul in Ilfov, Voluntati, Str. Drumul Potcoavei nr. 120, CIF: 34524999, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

 

Siguranța si protecția datelor

 

Securitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi. Păstrăm masuri adecvate de precauție de ordin administrativ, tehnic si fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării si tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.

 

Can Spam Act

 

Actul CAN-SPAM este o lege care stabilește regulile pentru e-mail comercial, stabilește cerințele pentru mesaje comerciale, dă destinatarului dreptul de a bloca primirea de email-uri nedorite și precizează sancțiuni dure pentru încălcări.

 

Noi colectăm adresa de e-mail cu  scopul de a:

  • trimite informații, răspunde la întrebări și solicitări;
  • s-ar putea de asemenea, să vă trimitem informații suplimentare legate de produs și / sau serviciu.

 

Pentru a fi în conformitate cu CanSpam suntem de acord cu următoarele:

  • Nu folosim subiecte false sau înșelătoare;
  • Includerea adresei fizice a sediului nostru sau a site-ului.

Acceptand termenii si conditiile, ne acordati dreptul de a folosi pozele cu copiii vostri, inscrisi la cursurile de volei EX-4-VOLEI in scopuri de promovare on-line, in-door si out-door.

 

Dacă în orice moment doriți să vă dezabonați de la primirea email-urilor viitoare, puteți să

urmați instrucțiunile din partea de jos a fiecărui e-mail si va vom elimina imediat din toată corespondența.

 

Dacă aveți  întrebări referitoare la  politica noastră de confidențialitate ne puteți contacta folosind datele de mai jos.

 

EX-4-VOLEI

Bucuresti | România

contact@ex4volei.ro

0723.719.266